Renovatie kantoorruimten

Delhaize Antwerpen

Delhaize Antwerpen deed beroep op Super Squad voor de volledige renovatie van hun kantoor te Willebroek.

Alle wanden, vloeren en plafond werden grondig aangepakt en volledig gestript. De vloerbedekking bestond uit een mix van parketvloer en tegelvloer. Muren werden volledig bezet en herschilderd.

Een flat screen werd ingebouwd in de muur en airco ingewerkt in het plafond. Er werd een wandkeuken op maat met inbouwtoestellen geïnstalleerd . Lichtschakelaars en lichtpunten werden vernieuwd. De verlichting werd ingebouwd en opgehangen. Netwerkleidingen werden voorzien. Een glazen scheidingswand werd geconstrueerd en opgetrokken tussen de vergaderruimte en de kantoorruimte. Een nieuwe deur met omlijsting en de plaatsing van het nieuwe meubilair maakte het plaatje af.

Klant

Delhaize

Plaats

Willebroek

Periode

Maart 2018 - Juni 2018

Toegepaste disciplines

  • Inrichting
  • Electro
  • Klimatisatie
  • Las- en constructiewerk
  • Schrijnwerken
  • Schilderwerken
  • Installatie toestellen