Lekker kokkerellen in uw nieuwe keuken!

Alles smaakt twee maal zo lekker in uw gerenoveerde keuken

Uw keuken is na jarenlang dagelijks gebruik meestal wel toe aan een opknapbeurt. Of zelfs een gedeeltelijke of volledige renovatie. Als voor uw budget een compleet nieuwe keuken te duur is kan Super Squad in Antwerpen samen met u nadenken over renoveren of opknappen. Zo bespaart u flink wat geld.

Renoveren is steeds goedkoper dan een volledig nieuwe keuken. Met goed doordachte wijzigingen en minder werk krijgt u toch een degelijke, goed ogende keuken als bevredigend resultaat.

U komt nooit voor verrassingen te staan.

Kasten kunnen bijvoorbeeld best samen met werkbladen worden vervangen. Zo krijgt u een mooier resultaat. Maar ook als dit niet mogelijk is wordt er een alternatieve oplossing tot renovatie voorgesteld.

Super Squad doet u steeds een voorstel dat ervoor zorgt dat de keukenrenovatie een mooi ogend eindresultaat geeft. Alles is mogelijk en altijd wordt er rekening gehouden met wat haalbaar is binnen uw budget. Soms geeft enkel het herschilderen of vervangen van uw keukendeuren en/of kasten, of vervangen van werkblad of aanrecht al een bevredigend resultaat.

Voor uw inbouw keukentoestellen maken wij op maat gemaakte kasten, volledig passend binnen uw bestaande keuken. Nieuwe keukenverlichting, ook inbouwspots, wordt naadloos geintegreerd binnen uw bestaande of te vernieuwen keuken.

Voor het vernieuwen van uw keukenramen, keukenladen, aanrecht en keukenkasten hebben wij een team van ervaren schrijnwerkers ter beschikking.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De expertise van Super Squad garandeerd een goede uitvoering en opvolging van alle werkzaamheden. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Het renoveren van een keuken is specialistenwerk.